ایده‌های نوآورانه استارتاپ گردشگری🌴 و معرفی 5 استارتاپ پرسود در سال 2021🌏

یازار :

+0 به یه ن

 بخشی از هدف‌­های مهم راه اندازی اکثر استارتاپ ­‌های گردشگری، خلق انواع طرح­‌های توریستی و گردشگری که کاملا مطابق با خواسته­‌ی فرد گردشگر است و معرفی مقرون به صرفه­‌ترین محل سکونت و مناسب­‌ترین بلیط هواپیمایی، غذاخوری و انواع و اقسام تفریحات در طول سفر است. صنعت گردشگری نقش مهمی را در ایجاد فرصت‌های شغلی، تولید و درآمد و تحریک اقتصادی ملی و بین المللی داشته است و ویژگی استارتاپ گردشگری، کارآفرینی، اشتغال سریع و درآمد زیاد است، و پتانسیل آن به وفور در ایران یافت می‌شود. برای پاسخ به این سوال که "استارتاپ گردشگری چیست؟" باید گفت، در واقع استارتاپ گردشگری بر این اساس راه اندازی می­‌شود که بهترین خاطرات و تجربه­‌ها برای گردشگران ایجاد کند و قصد دارد تا خرج سفر را تا آنجا که ممکن است به حداقل برساند.

نمونه ی دیگر از خدمات استارتاپ­‌ها این این است که به کمک تجزیه و تحلیل مشخصات مسافران، برنامه مسافرتی مناسب با علایق فرد را معرفی می‌­کند و در تصمیم‌گیری سفرهای بعدی به مسافران کمک می­‌کنند. همچنین استارت آپ‌­های جدید در حوزه گردشگری با این ایده که مشکلات و معضلات حین سفر را به حداقل برسانند، نیز راه اندازی می­‌شوند.


بوم کسب و کار گردشگری

بوم مدل کسب و کار در هر زمینه‌­ای یکی از اصلی­‌ترین ارکان هر کسب و کاری است. در واقع بوم مدل کسب و کار یک ابزار مدیریتی و بصری است که می­‌تواند خط مشی برای آن استارت اپ بوجود بیاورد و اهداف و جزییات آن استارت آپ را به خوبی مشخص می­‌کند.

مدل کسب و کار گردشگری ایده‌های سازمان را به ارزش‌های اقتصادی تبدیل کرده و جایگاه آن کسب و کار را در زنجیره­‌ی ارزش کسب درآمد تعیین می­‌کند و شامل موضوعات مختلفی درباره کسب و کار است. به منظور بررسی تکنیک­‌های طراحی مدل کسب و کار گردشگری که عامل حیاتی برای کارآفرینی پایدار است، 6 تکنیک اثرگذار به شرح زیر معرفی می­‌شود:

  1. بینش مشتری
  2.  ایده پردازی
  3.  تفکر تصویری
  4.  نمونه سازی
  5. قصه گویی
  6.  و سناریوها

 

استارتاپ گردشگری

عملکرد شگفت انگیز استارت آپ­‌های گردشگری در سال 2021 باعث آن شده که سال 2021 یک سال فوق‌‌العاده برای استارت اپ­‌های گردشگری به‌شمار رود  به‌طوری که حتی همه‌گیری ویروس «کرونا» نیز نتوانست استارت آپ­‌های گردشگری را از ادامه‌ی راه متوقف کند. در ادامه استارت آپ­‌هایی که در زمینه­‌های مختلفی از جمله مدیریت سفر، ارائه نرم‌افزار مدیریت هتل‌ها، اجاره‌ی اقامتگاه‌های لوکس و… فعالیت می‌کنند، معرفی می­شود. لذا برای آشنایی با استارت آپ­های برتر دنیا پیشنهاد می­‌کنیم که این مقاله را از دست ندهید.


 

 استارتاپ ایربی‌ان‌بی (Airbnb)

استارتاپ ایران ایربی

 

 

این استارتاپ در سال 2007 در شهر سانفرانسیسکو راه اندازی شد. ایده راه اندازی این استارتاپ برای انتخاب مقصد توریستی است و اطلاعاتی همچون مکان­های مسکونی و قابل اجازه با قیمت­های مقرون به صرفه در اختیار گردشگران قرار می­دهد و تصویر و اطلاعات بیشتر را در سایت خود ارائه می­کند. استارتاپ ایربی ان بی با جذب سرمایه اولیه 25 هزار دلار فعالیت خود را آغاز کرد و توانست حمایت سرمایه­گذارانی همچون پاوئل گراهام را به خود جلب کند. 

 

استارتاپ گردشگری «کلوک» (Klook)

استارت اپ کل.ک

 

 

 این استارت آپ در سال 2014 در هنگ کنگ راه اندازی شد ، به کمک این استارت اپ، مسافران می‌­توانند فعالیت‌ها و جاذبه‌های مختلف را در مقصد موردنظر خود پیدا کرده و با بهترین قیمت از طریق پلتفرم رزرو این استارتاپ را انتخاب کنند. این استارتاپ از زمان تاسیس خود بیش از 720 میلیون دلار کسب درآمد کرده است و به تازگی نظر سرمایه گذارانی همچون «اسپکس منیجمنت» (Aspex Management) و چندین سرمایه‌گذار چینی دیگر را به خود جلب کرده است که از این طریق توانسته است بیش از 200 میلیون دلار درآمد کسب کند.

 

استارتاپ گردشگری «دینگداندائو» (Dingdandao)

این استارتاپ در سال 2015 و در «هانگزو» چین تاسیس شده است. دینگداندائو با ارائه­‌ی یک نرم افزار به خانه‌ها و اقامتگاه‌های اجاره‌ای، به آن‌ها در اداره مشاغل‌شان کمک می‌کند. این استارتاپ سفارش هوشمند، در واقع همچون یک سیستم مدیریت املاک کار می­کند و در رسانه­‌های اجتماعی به تبلیغ املاک می­پردازد و شرکت قصد دارد فعالیت خود را با ارائه‌ی خدمات به هتل‌های کوچک، گسترش دهد.

استارتاپ دینگداندائو حمایت سرمایه گذارانی همچون «آنی شنگین» (Anyi Shengyin) و «یوزان لد» (Youzan led) را جلب کرده است و با سرمایه بذری 6.1 میلیون دلار و سرمایه گذاری معادل 8.1 میلیون دلار فعالیت خود را ادامه می­‌دهد.


استارتاپ گردشگری «بی‌بات» (Bbot)

استارت آپ بی بات

 

 

استارتاپ بی بات در سال 2017 در نیویورک راه اندازی شده است و هدفش ساده­سازی سفارش غذا و صدور صورت حساب برای رستوران­ها و هتل­هاست. این استارتاپ توانسته است حمایت سرمایه گذارانی همچون «رالی ونچرز» (Rally Ventures) ر به خود جلب کند و با سرمایه بذری معادل 3.7 4 میلیون دلار فعالیت خود را آغاز کرده است.

 

استارتاپ گردشگری «ویستا رومز» (Vista Rooms)

استارت آپ ویستار رومز

 

 

 

این استارت اپ در سال 2015 و در هند راه اندازی شده است. استارت آپ ویستا رومز فروشنده­ی ویلاهای لوکس و خانه‌های خصوصی در کشور «هند» و ارائه‌دهنده‌ی خدمات مدیریت و بازاریابی املاک از طریق شبکه‌های اجتماعی است. این استارت آپ در شهر بمبئی مستقر است و بیش از ۵۰۰ ملک در نزدیکی «بمبئی»، «دهلی» و «بنگلور» به مشتریان ارائه می‌دهد. این استارتاپ از زمان شروع خود تا به حال توانسته است که سرمایه­ای معادل /۷۳ میلیون دلار سرمایه جذب کند.


منبع:

https://gozaraccelerator.ir/blogs/tourism-startup



  • [ ]